Auto onderhoud

Auto onderhoud en APK

Auto onderhoud is ontzettend belangrijk voor de levensduur en prestaties van uw voertuig. Het regelmatig laten controleren van onder andere de olie, banden, onderstel, remmen en verlichting kan problemen in de toekomst voorkomen en zorgen voor een veiligere rit. Daarnaast is het ook verplicht om uw auto periodiek te laten keuren, ook wel de Algemene Periodieke Keuring (APK) genoemd.

Recreage Grijpskerke is een universele dorpsgarage gespecialiseerd in onderhoud van campers en Auto’s. Op uw vertrouwde adres kunt u terecht voor professioneel merkonafhankelijk onderhoud, diagnoses, advies, reparaties, en de periodieke auto keuring APK. Of u nu op zoek bent naar regulier onderhoud of een grote reparatie, onze garage heeft de expertise en gereedschappen om uw auto weer in topconditie te krijgen.
Heeft uw auto onderhoud nodig of een APK keuring? Neem dan nu contact op met team van Recreage voor het maken van een afspraak. Na de onderhoudsbeurt kunt u weer veilig en onbezorgd de weg weer op.

Neem contact op

APK

U kunt uw auto bij Recreage laten keuren voor de APK. Een erkende keurmeester van Recreage zal uw auto grondig inspecteren op veiligheid en milieu en zal de APK keuring uitvoeren. Zo zal de keurmeester bijvoorbeeld de remmen, onderstel, verlichting, banden, uitstoot en andere belangrijke onderdelen controleren. Als uw auto aan alle eisen voldoet, zal de keurmeester het APK keuringsbewijs afgeven. Als er wel onderdelen vervangen moeten worden of als er een reparatie moet worden uitgevoerd, zal een medewerker van Recreage dit vooraf met u afstemmen.
Het is belangrijk om op tijd te zorgen voor de vernieuwing van een APK-keuring, omdat een verlopen APK betekent dat u de auto niet meer mag gebruiken op de openbare weg. De kosten voor een APK keuring kunnen variëren, dit is afhankelijk van of u een elektrische, hybride, benzine of diesel auto heeft.

Neem contact op met Recreage, de dorpsgarage van Grijpskerke voor een prijsopgave vooraf van de APK keuring kosten.
Houd er rekening mee dat een auto keuring niet alleen bestaat uit een APK keuring, maar dat er ook andere keuringen zijn, zoals een gaskeuring of een milieukeuring. Daarom is het verstandig om uw auto regelmatig te laten keuren, zodat u zeker bent dat de auto veilig en milieuvriendelijk is.

Apk keuring wanneer

De APK keuring is een verplichte keuring voor alle auto’s in Nederland. Deze keuring is bedoeld om te controleren of een auto veilig is om op de weg te rijden en of de uitstoot van de auto voldoet aan de Europese normen. De frequentie waarmee een auto gekeurd moet worden, is afhankelijk van de leeftijd en het brandstoftype van de auto.

  • Een nieuwe auto die op benzine rijdt moet na vier jaar voor het eerst APK gekeurd worden.
  • Bij een dieselauto is dat na drie jaar.
  • Benzine auto’s moeten daarna om de twee jaar gekeurd worden tot ze acht jaar oud zijn.
  • Auto’s die ouder zijn dan 8 jaar, moeten elk jaar gekeurd worden.

De vervaldatum van de APK keuring staat vermeld op het APK keuringsbewijs dat u ontvangt bij een goedgekeurde keuring. Het is belangrijk om op tijd te zorgen voor een nieuwe APK keuring, omdat een verlopen APK betekent dat u de auto niet meer mag gebruiken op de openbare weg.
Controleer hier gemakkelijk zelf of uw apk is verlopen: www.rdw.nl
Maak nu een afspraak voor uw APK keuring bij team Recreage, de dorpsgarage van Grijpskerke, centraal gelegen op Walcheren:

Neem contact op

Aankoopkeuring auto

Een andere belangrijke dienst die onze garage aanbiedt, is een aankoopkeuring voor uw nieuwe auto. Als u een tweedehands auto wilt kopen, is het verstandig om deze eerst te laten keuren door een professional. Zo weet u zeker dat u geen verborgen gebreken koopt en dat uw auto occasion veilig is om mee te rijden. Neem vrijblijvend contact op met Recreage om de mogelijkheden te bespreken.

Andere diensten

Daarnaast biedt de Recreage dorpsgarage Grijpskerke ook andere diensten waarvoor we eventueel samenwerken met onze partners zoals:

Betrouwbare auto partner

Als u op zoek bent naar een betrouwbare universele garage met de specialistische kennis in huis op het gebied van auto’s, bent u bij Recreage op het juiste adres. Het is belangrijk om garage te kiezen die een goede reputatie heeft en die aangesloten is bij de branchevereniging, daarom zijn wij lid van de Bovag. Zo weet u zeker dat het onderhoud voor uw auto in goede handen is bij de Grijpskerkse dorpsgarage Recreage.

In samenvatting, Recreage is een universele dorpsgarage en is de ideale plek voor uw autoonderhoud, auto reparaties, auto keuring en APK voor uw auto. Of u nu op zoek bent naar regulier onderhoud of een grote reparatie, dorpsgarage Recreage in Grijpskerke heeft de expertise en gereedschappen om uw auto weer in topconditie te krijgen. U kunt rekenen op dit mooie vertrouwde familiebedrijf van de drie broers Michiel, Marc en Bram!

Of vul het formulier in:

Bel (+31)0118-236 118 voor het maken van een afspraak, of vul het formulier in: