Camper onderhoud

Camper onderhoud

Recreage Grijpskerke is een camper garage gespecialiseerd in het onderhouden van uw camper. Bij onze garage kunt u terecht voor professioneel camperonderhoud, camper reparaties en de periodieke camper keuring APK. Of u nu op zoek bent naar regulier onderhoud of een grote reparatie, onze camper garage heeft de expertise en gereedschappen om uw camper weer in topconditie te krijgen.

Ook voor specialistisch onderhoud op het gebied van diagnoses, de opbouw, het onderstel, gas-water-stroom, toilet, keuken en koelkast, airco, vochtmeting en andere specialistische camper zaken bent u bij de specialisten van Recreage op het juiste adres.

Apk campers

Een van de belangrijkste diensten die Recreage als camper garage aanbiedt, is de APK voor uw camper. Deze keuring is verplicht voor campers die ouder zijn dan 3 jaar en is bedoeld om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen.

Bij een APK station voor campers, wordt uw camper grondig gecontroleerd op onder andere banden, verlichting, remmen en APK diesel uitstoot. Indien uw camper de keuring niet doorstaat, zal de garage de nodige reparaties uitvoeren zodat uw camper weer veilig de weg op kan. We stemmen de geschatte kosten van de reparatie van uw camper vooraf met u af.

 • Camperonderhoud
 • Camper reparaties
 • Camper keuring
 • APK campers
 • APK diesel

Als u op zoek bent naar een APK keuring voor uw camper, of wilt weten wat de extra kosten zijn voor een APK diesel roetmeting test, dan kunt u het beste contact opnemen met Recreage Grijpskerke, de gespecialiseerde camper garage bij u in de buurt. Onze garage beschikt over de juiste kennis en expertise om uw camper grondig te keuren en eventuele reparaties uit te voeren.

De vervaldatum van de APK keuring staat vermeld op het APK keuringsbewijs dat u ontvangt bij een goedgekeurde keuring. Het is belangrijk om op tijd te zorgen voor een nieuwe APK keuring, omdat een verlopen APK betekent dat u de camper niet meer mag gebruiken op de openbare weg.

Controleer hier gemakkelijk zelf of uw apk is verlopen: www.rdw.nl

Maak nu een afspraak voor uw APK keuring bij team Recreage, de in campers gespecialiseerde garage.

Aankoopkeuring camper

Een andere belangrijke dienst die onze camper garage aanbiedt, is een aankoopkeuring voor uw camper. Als u een tweedehands camper wilt kopen, is het verstandig om deze eerst te laten keuren door een professional. Zo weet u zeker dat u geen verborgen gebreken koopt en dat uw camper veilig is om mee te rijden. 

Neem vrijblijvend contact op met Recreage om de mogelijkheden te bespreken.
Andere diensten

Daarnaast biedt de Recreage garage Grijpskerke ook camper diensten waarvoor we eventueel samenwerken met onze partners zoals:

 • APK en onderhoud
 • Schadeherstel
 • Verkoop van accessoires
 • Verkoop van gebruikte campers
 • Financiering
 • Verzekering
 • Zoekopdracht
 • Aankoopkeuring
 • Bandenhotel & bandenwissel

Betrouwbare camper partner

Als u op zoek bent naar een betrouwbare camper garage met de specialistische kennis in huis op het gebied van campers, bent u bij Recreage op het juiste adres. Het is belangrijk om een in campers gespecialiseerde garage te kiezen die een goede reputatie heeft en die aangesloten is bij de branchevereniging, daarom zijn wij lid van de Bovag. Zo weet u zeker dat het onderhoud voor uw camper in goede handen is bij camper garage Recreage.

Recreage is een camper garage en is de ideale plek voor uw camperonderhoud, camper reparaties, camper keuring en APK voor uw camper. Of u nu op zoek bent naar regulier onderhoud of een grote reparatie, camper garage Recreage in Grijpskerke heeft de expertise en gereedschappen om uw camper weer in topconditie te krijgen. 

U kunt rekenen op dit mooie familiebedrijf van de drie broers Michiel, Marc en Bram!

Of vul het formulier in:

Bel (+31)0118-236 188 voor het maken van een afspraak, of vul het formulier in: