APK en onderhoud voor camper én auto

Naast onze campingshop is de garage van Recreage gevestigd. In onze garage hebben we de uitrusting om zowel aan campers als aan auto’s te werken.

APK

Tijdens de wettelijk verplichte APK keurt onze keurmeester uw auto op veiligheid, registratie en milieu. Uw auto wordt op alle punten nagekeken en indien nodig worden er in overleg met u reparaties uitgevoerd. Dit met het doel dat uw auto de keuring haalt.

Is uw voertuig binnenkort toe aan een APK? Wij helpen u graag. Bij Recreage bent u altijd verzekerd van het juiste onderhoud en advies. Wist u dat onze twee automonteurs samen al bijna 45 jaar ervaring hebben?

U kunt al vanaf 2 maanden voor het verlopen van uw APK keuring een afspraak maken, de auto of camper is dan zelfs voor 14 maanden gekeurd.

Onderhoudsbeurt

Voor het plezierig rijden en het behoud van uw auto is een periodieke onderhoudsbeurt zeker aan te raden. Het ideale moment hiervoor is tijdens uw APK keuring. Wanneer u bij ons een onderhoudsbeurt boekt bij uw APK, voeren wij de APK kosteloos voor u uit.

Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of de APK?
We staan voor u klaar in de garage en natuurlijk via 0118- 236 188.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp