Dakkoffer, trekhaakkoffer of dakdragers huren bij Recreage

Bij Recreage kunt u vanaf nu het volledige assortiment van onze partner Dakkoffer online huren.

Hoe het werkt

Via onze partner Dakkoffer online kunt u het volledige assortiment dakkoffers bekijken en de dakkoffer of andere benodigdheden reserveren. Op de eerste dag van uw huur periode komt u naar de balie van Recreage en zorgen wij dat de gehuurde dakkoffer op uw auto wordt gemonteerd. Het inpakken kan gelijk beginnen! Op de laatste dag van uw huurperiode komt u weer terug naar Recreage en halen wij de dakkoffer of andere gehuurde voorwerpen weer van uw auto af. Wel zo gemakkelijk!

Assortiment

Dakkoffers
Voor elke auto een dakkoffer van de topmerken Hapro en Thule. De dakkoffers zijn beschikbaar in grijs en zwart en zijn vaak niet ouder dan 3 jaar. De minimale huurperiode is 7 dagen.

Trekhaakkoffers
In de trekhaakkoffer kunt u naar gelang het model van de koffer wel 3,5 tot 5 weekendtassen kwijt. Ideaal als u nét wat ruimte tekort komt in de auto. Laad de bagage in de trekhaakkoffer en u neemt moeiteloos al uw vakantiebenodigdheden mee.

Dak dragers en skidragers
Voor nagenoeg alle auto’s hebben wij ook dak dragers en skidragers te huur. Met de skidragers vervoert u uw ski’s en/of snowboard(s) gemakkelijk ook zonder dakkoffer.

Sneeuwkettingen
In landen als Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië is het gebruik van sneeuwkettingen op sommige wegen en bij extreme weersomstandigheden verplicht. Zorg er dus altijd voor dat u sneeuwkettingen bij heeft als er een kans is op winterse neerslag.

Fietsendragers

Er is ook een mooi aanbod aan fietsendragers beschikbaar van het degelijke merk Thule.

Met het aanbod van Dakkoffer online kunt u volledig bepakt en veilig op weg. Bevalt de dakkoffer zo goed dat u er één wil aanschaffen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Voor het huren, reserveren of vragen, de medewerkers van Dakkoffer online staan voor u klaar.

 

Contacteer Dakkoffer online

 

Voor vragen aan Recreage bent u zoals altijd welkom in de winkel of bel gerust naar 0118 – 236 188. We helpen u graag veilig op weg.

 

 

 

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp