Erkend Bovag

Recreage is een garagebedrijf gespecialiseerd in campers en auto’s. Het bedrijf is hiervoor aangesloten bij de BOVAG, wat betekent dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de brancheorganisatie. Als BOVAG-lid garandeert Recreage een professionele en betrouwbare dienstverlening.

Bekijk hier het BOVAG certificaat van Recreage: Link naar BOVAG certificaat Recreage

Bij Recreage kunt u terecht voor onderhoud, reparatie en verkoop van campers en auto’s. De medewerkers van het bedrijf zijn experts in hun vakgebied en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw camper of auto in topconditie te houden. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote beurt, bij Recreage bent u verzekerd van kwaliteit.

Bovag bedrijven geven vanaf nu 12 maanden garantie!
Lees het artikel hier op de site van de Bovag: https://www.bovag.nl/garantie

Recreage is ook een BOVAG-erkende reparateur. Dit betekent dat het bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en voldoet aan de strenge eisen die de BOVAG stelt aan kwaliteit en service. Als BOVAG-erkende reparateur garandeert Recreage dat uw camper of auto in goede handen is.
In samenwerking met BOVAG garandeert Recreage ook garantie op reparatie en onderhoud, een vakkundig en eerlijk advies en een transparant tariefbeleid.

Maak nu uw afspraak voor apk of onderhoud voor uw auto, bus of camper

0118 236 188 – Of kom gezellig langs in onze campingshop – Loodholseweg 2 – 4364AT Grijpskerke

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp