Kampeerwinkel geopend

De opening van de kampeerwinkel is een feit!
Marc van Jan Kassa installeerde afgelopen week de kassa voor onze kampeerwinkel met mooie kampeerspullen.

Omdat er nog veel werkt te verzetten is en de verbouwing van de campingzaak nog niet geheel is afgerond kiezen we voor een ‘soft opening’. De komende weken gaan we de vakken verder vullen en de campingwinkel en systemen verder optimaliseren zodat we klaar zijn voor het komende vakantie seizoen. We vullen momenteel de campingzaak met kampeerspullen.

De winkel biedt een breed scala aan kampeer artikelen, dit loopt van opvouwbare jerrycans via gasslangen, 7 en 13 polige verloopstekkers, Thetford wc artikelen, kooktoestellen tot aan campingstoelen. Ook zijn er verschillende camping spullen verkrijgbaar, zoals servies, verlichting, haringen en scheerlijnen.

Er waren direct al diverse camper klanten die een kijkje kwamen nemen in de kampeershop. De eerste reacties zijn positief en klanten zijn te spreken over het slim gekozen compacte assortiment en de deskundige adviezen van het personeel.

Vanaf nu is de camping winkel van Recreage doordeweeks dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 en kunnen kampeerliefhebbers uit de regio terecht voor kampeerbenodigdheden bij deze mooie nieuwe kampeerwinkel in de buurt. Op zaterdag is de kampeerwinkel geopend van 9:00 tot 14:00.

Kom nu gezellig langs in onze Kampeerwinkel in Grijpskerke

0118 236 188 – Onze campingshop is te vinden aan de Loodholseweg 2 te Grijpskerke

 

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp