Occasions

BOVAG garantie auto’s en campers

Recreage is de dorpsgarage van Grijpskerke en biedt ook een mooie selectie aan auto occasions. Ook hebben we regelmatig een scherp geselecteerde camper occasion beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een gebruikte camper voor uw volgende roadtrip of een tweedehands auto voor dagelijks gebruik, wij hebben het allemaal. 

Omdat Recreage ook beschikt over BOVAG certificering voor campers kunnen wij ook op de campers en auto’s tot een jaar BOVAG garantie geven!

BOVAG-Garantie-logo-FC
Ook certificering voor campers

Auto kopen

Onze auto occasions zijn  grondig gecontroleerd en onderhouden, zodat u zeker bent van een betrouwbare auto. Wij bieden een verscheidenheid aan merken en modellen, van kleine stadsauto’s tot grote SUV’s. 

Aanbod van Recreage

Bezig met laden!

Ziet u een mooie occasion, aarzel niet en neem direct contact op via:

  • telefoon 0118 236 188
  • mail naar info@recreage.nl
  • of kom langs: Loodholseweg 2, Grijpskerke

Ook zonder afspraak is het vaak mogelijk om onze verkoop autos’s te bekijken en een proefrit te maken. Kunt u ook gelijk een rondje doen door onze mooie kampeerwinkel… 😉

Wilt u een bericht ontvangen als Recreage een nieuwe camper aanbiedt? Geef dan hier uw naam en email-adres op:

BOVAG-Garantie-logo-FC
Camper en auto gecertificeerd

Zoekopdracht voor uw nieuwe auto

Wilt u dat we een passende auto voor u zoeken? Plaats dan een zoekopdracht bij Recreage. We gaan dan op zoek naar de auto die voldoet aan uw wensen. Een trekhaak voor een paardentrailer, een auto met hoge zit, een camper voor 2 lange personen, gewoon een paar jaar jongere auto? Niets is te gek voor ons. We gaan voor op zoek naar uw nieuwe voertuig en doen u een voorstel. Hierbij kunt u eventueel oude auto bij ons inruilen. We kijken bij binnenkomst uw nieuwe auto volledig na en geven deze de afleverbeurt van uw keuze. Zo ontzorgen we u volledig. 

Zoekopdracht camper
We zijn ook BOVAG en RDW gecertificeerd voor campers dus ook daarvoor kunnen we een zoekopdracht voor u verzorgen! Kijk onderaan de pagina voor het formulier.

Neem nu contact op

Camper kopen

Regelmatig kunt u bij ons een camper kopen. Onze camper occasions zijn grondig gecontroleerd en onderhouden, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Onze campers worden verkocht met Bovag garantie. Wij bieden een wisselend aanbod aan merken en modellen, van compacte campers tot luxe mobilhomes, en hebben altijd wel een geweldige aanbieding beschikbaar. Verder kunnen we voor u de zoekopdracht, financiering, aankoopkeuring en verzekering verzorgen voor uw nieuwe camper. Vraag naar de mogelijkheden voor verkoop of verkoopbemiddeling van uw huidige camper.

Bezichtigen op afspraak

Onze medewerkers zijn deskundig en enthousiast en helpen u graag bij het vinden van de perfecte camper of auto occasion voor uw specifieke wensen en eisen. Wegens de beperkte ruimte staan niet altijd al onze occasions op de locatie van Recreage te Grijpskerke. Bezoek eerst onze digitale showroom online en maak daarna een afspraak voor de bezichtiging of proefrit met de camper of auto. We zorgen er dan voor dat u het voertuig in onze showroom te Grijpskerke rustig kunt bekijken en na een stukje uitleg een fijne proefrit kunt maken. De koffie staat voor u klaar!

Neem nu contact op

Zoekopdracht

Klik op onderstaande balk om het formulier voor de zoekopdracht uit te klappen.

Uw gegevens

Zoekopdracht

In te ruilen voertuig